Retourneren

Wij doen er alles aan om uw bestelling naar tevredenheid uit te voeren. Voldoet een item niet helemaal aan uw verwachtingen? Jammer, maar dat kan gebeuren. Bij Luxey Fashion heb je 14 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren. Deze periode gaat in op de dag nadat het pakketje door uw of namens u in ontvangst is genomen. Uw retourzending dient binnen deze 14 dagen door ons retour te zijn ontvangen. Meld je retour voor verzending aan door een mail te sturen naar info@luxeyfashion.nl.

Retourneren is eenvoudig. Stuur de items retour met bijgeleverd of download hier het retour formulier naar onderstaand adres:

Luxey Fashion
Sleepnetstraat 335
2584 EW Scheveningen
Nederland

Nadat wij uw retourzending in goede orde hebben ontvangen word deze binnen 14 dagen verwerkt. 

LET OP! Sale artikelen mogen niet geretourneerd of geruild worden

De verzendkosten zijn 5,95 euro voor bestellingen onder de 75 euro. Bestellingen worden vanaf 75 euro gratis verzonden. Mocht hierna een artikel of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de 75 euro uit, dan worden er alsnog 5,95 euro verzendkosten berekend. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel.

Indien u de gehele bestelling retourneerd, worden de heen kosten a €5,95 terug gestort. 

Ook is het mogelijk om uw retour item(s) bij ons langs te brengen. Stuur een mail naar info@luxeyfashion.nl voor het maken van een afspraak.

Luxey Fashion neemt alleen retourzendingen in behandeling indien deze voldoen aan onze voorwaarden. Het artikel dient in originele staat inclusief alle labels & tags in originele verpakking te worden geretourneerd. Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden geweigerd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die u wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Retourzendingen die niet identificeerbaar zijn worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender. Stuur altijd je retourzending met een track en trace code.

Betaald met een tegoedcode? dan ontvangt u geen geld retour maar een tegoedcode.

Wanneer u een item koopt welke later in de sale komt, dan kunnen wij de korting helaas niet met terugwerkende kracht verrekenen.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@luxeyfashion.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven! Wat nu?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de originele staat inclusief alle labels & tags in originele verpakking niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de Luxey Fashion zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Luxey Fashion geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@luxeyfashion.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download hier het formulier voor herroepingsrecht.

 

© 2019 - 2021 Luxey Fashion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel